måndag, maj 3

Skattmas? Nä, skattkulla (ordlek)


Ikväll är det jag som tar deklarationen under armen och knallar iväg till myndigheterna. Alltså, inte så att jag har några komplicerade uppgifter att fylla i och lämna ut. Allt det förtryckta ser ut att stämma. Så det är bara att sätta sin kråka på rätt plats. Dårå.

Visst skulle man kunna skicka in hela rasket med hjälp av dattan. Om man skulle vilja. Och visst skulle man kunna posta ett kuvert. Om man skulle vilja. Men det vill man inte.

Det är folkfesten och den sköna stämningen ”kring lådorna” man är ute efter. Ni vet, man slänger in sitt kuvert och sen är det bara att köra kvällens skönaste replik tills det nappar. Och ni ba: Replik? Vilken är kvällens skönaste replik?

Det gäller bara att hitta någon lämplig dam/donna och ba: Visst är det skönt när den är inne? Och svårare än så brukar det inte behöva bli. Om man säger.

Hehe. *hehe*

10 kommentarer:

Medelklassman sa...

Hahaha! *skrattar högt på tunnelbanan*

*pinsamt*

Vaktis sa...

30+: Det är inget skämmigt med det. Skratt och lycka är en positiv kraft. Dårå. *feng shui*

Linn sa...

omg, insåg just att jag ev. skulle falla för detta. det var nåt som "hände".

Anonym sa...

hehe

Vaktis sa...

Linn: Vinst varje gång. Om man säger.

Röd: *livsnjutare*

Unknown sa...

omg, insåg just att min fru skulle falla för detta. ops, felskrivning – föll var ordet.

Anonym sa...

*njuter i överflöd* ... det bjuds ju ändå, här i livet, så då finns det ju ingen anledning att spela blyg, utan det är bara att lassa upp och ta för sig.

Vaktis sa...

Daniel: Hehe. *hehe*

Röd: Och så vill man ju ha påtår. Om man säger.

Anonym sa...

Jo naturligtvis, om det som bjuds är till belåtenhet, annars finns det ju fler rätter på buffén, så hungrig behöver man ju aldrig gå. Hehe.

Vaktis sa...

Hehe. *hehe*