torsdag, november 19

Tecknade pärlor

Vi får aldrig glömma Beavis & Butt-head, det roligaste/bästa som visades på teve under hela nittiotalet. Och ni ba: Verkligen? Det roligaste? Det bästa? *frågetecken* Ja, det var roligare/bättre än både Seinfeld och Killinggänget. Även om det inte framställs så förföriskt på Wikipedia:
Beavis och Butt-head är två tonårspojkar som lyssnar på hårdrock, går motvilligt till skolan, hittar gärna på diverse hyss och vill hemskt gärna vara framgångsrika med kvinnor. Tyvärr är de inte särskilt smarta och misslyckas med det mesta de försöker sig på.
Men det är lite segt att avsnitten som finns på nätet/internet inte har med de där sekvenserna där Beavis & Butt-head sitter i soffan och kollar på musikvideor. Det var ju det mest geniala i all genialitet. *superlativ*

4 kommentarer:

Medelklassman sa...

Mitt favoritavsnitt är när de plankar in på nudistlägret. De tillbringar flera dygn i buskarna i ett stadie av extas/chock/katatoni. Sen får man se hur de minns tillbaks på sina liv när de sitter på ålderdomshemmet och allt de får ur sig är:

"Huh-huh, they were NAKED."

Fantastiskt kul.

apan sa...

30+: Classique!

It's all gonna be fine sa...

Musikvideorna var ju det enda värda med alltihopa!

apan sa...

It's gonna be fine 2009: Lätt bäst!