torsdag, april 30

Författarambitioner

Jag vill så förtvivlat gärna skriva en essä/essay. På detta ämne:

Guacamole – tacobufféns gröna guld

6 kommentarer:

Apan sa...

Do it!

Jag vet hemligheten bakom den godaste guacamolen. Fick receptet av en pytteliten och vithåtig gammal tant när jag var i Mexico för ett par år sedan. Om du vill så kan jag dela med mig av receptet.

apan sa...

Apan: Dela med dig! *uppmanar*

Apan sa...

Avokado
Finhackad rödlök
Finhackad tomat
Finhackad citronmeliss
Pressad lime - mycket
Salt och peppar

För att undvika att guacamolen blir brun och missfärgad kan man med fördel låta de stora kärnorna ligga kvar i smeten. Då håller den sig fin. Allt enligt den gamla tanten i mexico.

Så gott, så gott!

Anonym sa...

jag brukar hälla i lite thai sweet chili i min gucka. Det smakar fantastiskt. rödlök,avocado,gräddfil,vitlök,salt,
peppar och thaisås! Kryssöver't så att säga.

/mallan

apan sa...

Apan och mallan: Gött!

Miss Understod sa...

Mums!