Jag vill så förtvivlat gärna skriva en essä/essay. På detta ämne:
Guacamole – tacobufféns gröna guld
*blogga luncha maila*
Jag vill så förtvivlat gärna skriva en essä/essay. På detta ämne:
Guacamole – tacobufféns gröna guld
Saker och omständigheter ändras. När vi började blogga använde vi en metafor och kallade det här "en säkerhetsventil" för medarbetarna på kontoret Skogen. Det var alltså bloggen som var ventil. Kontoret var tryckkokaren.
Det var då. Nu är kontoret omstrukturerat. Somliga är kvar. Andra har fått gå. Frivilligt eller ofrivilligt. Vi har skingrats för vinden. Som höstlöv, eller nåt annat. Men bloggen ligger kvar på nätet/internet som ett minnesmärke. Eller så.
Alltså, bloggen är inte längre aktiv.
Och, eftersom frågan har dykt upp: ja, vi har skrivit under pseudonym. Hela bunten.
6 kommentarer:
Do it!
Jag vet hemligheten bakom den godaste guacamolen. Fick receptet av en pytteliten och vithåtig gammal tant när jag var i Mexico för ett par år sedan. Om du vill så kan jag dela med mig av receptet.
Apan: Dela med dig! *uppmanar*
Avokado
Finhackad rödlök
Finhackad tomat
Finhackad citronmeliss
Pressad lime - mycket
Salt och peppar
För att undvika att guacamolen blir brun och missfärgad kan man med fördel låta de stora kärnorna ligga kvar i smeten. Då håller den sig fin. Allt enligt den gamla tanten i mexico.
Så gott, så gott!
jag brukar hälla i lite thai sweet chili i min gucka. Det smakar fantastiskt. rödlök,avocado,gräddfil,vitlök,salt,
peppar och thaisås! Kryssöver't så att säga.
/mallan
Apan och mallan: Gött!
Mums!
Skicka en kommentar