måndag, oktober 24

Man rör sig i olika kretsar

Första reaktionen när man hör talas om ”folk” utan prenumeration på morgontidning: Hur gör man då? Är inte det obligatoriskt?

Andra reaktionen när man hör talas om ”folk” utan prenumeration på morgontidning: Vad gör man då vid frukostbordet? Snackar? Men orka snacka på morgonen!

14 kommentarer:

Linn sa...

Alltså "man" sover istället för att läsa tidningen. Sen äter "man" frukost inte hemma. Så fungerar det.

E-S sa...

Alltså, jag har en vana att titta på någon serie när jag äter frukost, så jag äter inne i sovrummet, inte i köket. Sen så finns ju tidningen på nätet. Den största anledningen är nog att jag helst bara är ifred när jag är på mitt morgonhumör, och inte vill sitta i ett kök med en tidning där folk kan dyka upp (det är nog mer för deras skull än min).

mAria sa...

Man lyssnar på nyheter ur tv:n, mixtrar med sin mejl och sin blogg samtidigt. DN ligger oöppnad på hallmattan, beredd att bäras bort till containern.

Jane Doe sa...

Det man gör vid frukostbordet är att njuta av tanken på att man slipper gå till pappersåtervinningen med 50 ton papper i veckan.

Fågeln sa...

Linn: Var äter man frukost? "På stan"? Eller vadå?

E-S: Titta på en serie? I sovrumet? Du menar i tevesoffan?

mAria: System overload!!!

Jane Doe: Och dricker kaffe va?!

Jane Doe sa...

Kaffe, JA! Njutning och kaffe går nästan inte att skilja åt på morgonen.

Linn sa...

Man äter väl frukost på jobbet såklart! Sparar minst 15 minuters sängtid. Plus finns godast frukost där.

Fågeln sa...

Jane Doe: Kaffetåren den bästa är av de jordiska drycker.

Linn: Ok. Du har alltså "ett sånt" jobb.

E-S sa...

Ja och nej på dina frågor. Jag bor i en vardagsrumslös trea med 2 killar, således är mitt sovrum också mitt vardagsrum, och jag sitter i soffan framför datorn och tittar.

Anonym sa...

datan/datorn värmer så gott i knät. vi sitter vi var sin, en i köket, en i soffan. bästa är att inte behöva tjafsa om vem ska ha vilken del. alla får sitt! (ps. se till att pricka munnen med kaffet/teet ds.)

Linn sa...

Ja. Man jobbar bara på "såna" jobb ju. När dom i intervjun ba "haru fler frågor?" så frågar man om frukostbuffén. *tips*

Anonym sa...

håller med ovan *men orka äta frukost på morgonen

man stiger upp, klär på sig, toabestyr o sen iväg
typ så

Sa Anna

Fågeln sa...

E-S: Ja, herregud. *livet*

Anonym: Ni kör alltså med var sak på sin plats.

Linn: Och de ba "det finns en kaffemaskin".

Anna: På min tid fick vi lära oss tre saker i skolan. 1. Rök inte knark. 2. Sniffa inte lim. 3. Ät en ordentlig frukost. Det var det hela. Nä, en grej till. Vi hade en lärare som läste högt ur Strindbergs Röda rummet. De första sidorna. På plats på Mosebacketerrassen.

Linn sa...

Då tackar man ju nej.