onsdag, augusti 31

Krogragg

Ojojoj! Vilken läsarstorm! Så, på allmän begäran etc etc.

Obs! Varning! Långt inlägg!

Optimus Prime minns inte vår första kyss. Hon var för full och berusad på vin/öl, samt goda shots. Och sitter ni därhemma och ba: Men herregud, han har förgripit sig på ett flickebarn försatt i värnlöst tillstånd!!! Men så var det inte riktigt.

Låt mig berätta om preludiet till århundradets romans. Hon vill ju gärna att jag använder superlativ. Optimus Prime, alltså. Om det var någon som undrade.

Menhursomhelst. Det hela inleddes på nån uteservering och det var en sån där skön sommarnatt som alla bara älskar. Ni vet, bella notte.

Hon kom fram till mig helt out of the blue och ba: Vi ska på efterfest! Och jag ba: Ha det så kul. Och hon ba: Nejnejnej. Vi ska på efterfest. Och jag ba: *frågetecken* Och hon ba: Du följer med. Och jag ba: Jahaja.

Och ni ba: Men kyssen då?

Jorå. Här kommer det. När hon tyckte att ”var dags” skickade hon ut subtila signaler som fick mig att förstå hennes innersta begär och önskningar.

Närå. Hon ba: Kyss mig! Så jag gjorde det. Sådär lite försiktigt. Och hon ba: Men kyss mig ordentligt! Så då gjorde jag det. Och hon ba: Lydig. Bra. *tänker högt*


Och på den vägen är det.

Dagens sanning.

7 kommentarer:

Miss Baglady sa...

lövely. fint fint.

Medelklassman sa...

Shiiit så långt inlägg! Zzzz....

Närå. Det var fint. På ricko.

Körven sa...

I love Optimus Prime.

Världens Bästa Flickvän sa...

Mer!!

Petter sa...

Miss Baglady: Hon er go.

Medelklassman: *znark*

Körven: Ja å.

Världens Bästa Flickvän: Vi kör bröllopsspecial här på lilla bloggen.

Anonym sa...

Detta ger mig hopp om framtiden!

Petter sa...

Anonym: Det handlar om sannolikhetslära och droppen som nöter stenen. Alla som spelar på lotto blir till slut miljonärer.