onsdag, december 8

Winter wonderland

Nu kan kung Bore blåsa på med allt han har: rysskyla, fimbulvinter etc etc. Jag har köpt en kappa i thermomaterial. Och vänta en sekund innan ni ba: Men guuu va ”snyggt”! Jag vet att jag ser ut som en sovsäck med stövlar. Men, alltså. Nu går jag till jobbet/fest i bara kjol och blus. Samt kappa i thermomaterial. Och vinterstövlar. Givetvis kompletterat med en hyfsat piffig mössa och handskar. Inneskorna har jag i en påse.

Lena - vintern 1 - 0
PS om nån bokstavsmänniska nu märker att jag inte har räknat upp trosor/underkläder så är det för att det inte riktigt anstår en dam att avslöja detaljer om såna personliga plagg *nuff said*

6 kommentarer:

andy sa...

You go girl hälsar en som är mycket avundsjuk på thermokapps-undret. Det slår femton lager tröjor och långkalsonger med hästlängder.

Unknown sa...

Har själv funderat på att köpa snow joggers. Vet inte om det heter så nuförtiden men skorna finns ju. VBP - Varmt. Bekvämt. Praktiskt.

emster sa...

Lena, det är ordning på dig. annat kan man inte säga!

Lena på ekonomin sa...

andy: Man betalar ett pris för allt man har på sig. Ibland är valutan svett, ibland gåshud. Och ibland betalar man med sitt goda rykte.

Grewdahl: Jag är inte "där" än.

emster: Det har blivit så med åren. Man minns ju högstadietiden, när håret fick frysa efter "gympan". Bara man slapp mössa.

Unknown sa...

Inte jag heller... Fashion over substance

Lena på ekonomin sa...

Grewdahl: Jag ger det ett år eller två. Låter tanken mogna. Närå. Nån måtta får det väl ändå lov att vara?