torsdag, december 2

Hej, det är jag som är vaktis! *närå*

Jag var ute med tjejerna i helgen. Med klackskor, hyfsat röda läppar och fint under. Visualisera videon till Single Ladies med Beyoncé, fast lite mer utagerande.

Och det gav utdelning. Jag fick en riktig läckerbit med mig hem till verkstan. Ni vet, kroppen ska ha sitt och man slutar leta efter mr Right, nöjer sig med mr Right Now. Men alltså, jag tyckte att han var ett sånt kap att jag bara ville göra highfive med alla på väg ut till taxin och ba: Give a woman some love! 

Och ni vet den där sköna känslan efter riktigt bra sex? När man går och ler i flera dagar efteråt så att hela ens omgivning ba: Ojojoj, nu är det visst nån som har fått sig nåt. Den där känslan som sitter i och liksom gör livet värt att leva.

Vi kan väl säga som så, att den känslan hade varit skön att känna.

Jaja. Det är som det är. Men han var grann att se på.

Och, ja, vi ”gick hem tillsammans” första kvällen. Om det är någon som har invändningar kring det så kan ni prata med handen. Eller ta er cigg och cykla till Bahamas!

5 kommentarer:

fångadagenetc sa...

Way to go, det gäller att ha kul medans man lever, man ska ju vara död så länge.

Kerrov sa...

Håller med, det var rätt trist men jag ville inte gå hem ensam och du gjorde så gott du kunde efter dina förutsättningar.

/Grann läckerbit

hon i receptionen sa...

fångadagenetc: Man ska unna sig och man ska götta sig. *livsvisdom*

Kerrov: Meh!

ania sa...

vafan har bahamas med det här att göra?!?!?!

hon i receptionen sa...

ania: Det är "så man säger".