måndag, november 29

Medborgare

Om man är nykter/vuxen har man inget att göra på tunnelbanan efter midnatt. Alltså, for real. Man känner sig bara som gäst i ett parallellt universum. På ett dåligt sätt. Inte spännande, bara dåligt. Men å andra sidan är man ju för snål för taxi eftersom man är nykter/vuxen. Man ba: Kortet kostar 690 kronor och gäller i trettio dagar och trettio nätter. 

Menhursomhelst. Jag skulle på ”middag med vänner” i helgen och köpte med mig ett sexpack. 2,8%. Eftersom jag inte orkade bli full. Och ni ba: Sign. gammal och trött? Ja, typ.

Jag somnade i värdparets soffa ganska omgående efter "middag med vänner". Och på vägen hem var det två kidz som använde tandtråd i tunnelbanan.

Först ba: *frågetecken* Sen ba: *vagnbyte*

5 kommentarer:

Medelklassman sa...

Surgubbar of the world UNITE!

*raised fist*

apan sa...

30+: Är man inte mot är man med.

Ron Obvious sa...

Pfft, tandtråd? Inte ens i närheten av den unge gentlemannen som sög på en grötkorv mitt på blanka eftermiddagen på blå linjen.

Jane Doe sa...

Ja alltså, jag tror inte problemet här är varken "efter midnatt" eller att de var kidz. Folk i alla åldrar uppför sig underligt på tunnelbanan. Och det händer vid alla sorts tidpunkter. Ingen går säker.

apan sa...

Ron Obvious: *herregud*

Jane Doe: Man vill ju inte vara den som är den. Men vad är det med "folk"?