torsdag, september 30

Kidz

Optimus Prime har varit barnvakt. Jag var inte riktigt ”i form” för att delta. Utan jag låg i soffan med saltgurka och folköl. Persiennerna neddragna.

Men Optimus Prime ansträngde sig för två för att vinna ungens hjärta. Hon bjöd den på gotte och gick till lekparken med den. Sen blev det högläsning och lite sånglekar. Men ungen förhöll sig skeptisk.

När det var dags för ungen att gå hem kom den in till mig och ba: Petter, jag älskar dig. Så vi kan väl kala det en epic win. 

7 kommentarer:

Anonym sa...

Nu har den politiskt-mediala överklassen och den organiserade brottsligheten gjort gemensam sak mot Sverigedemokraterna. Facket och Original Gangsters. Demokratin är hotad. Då kan jag omöjligt tiga. Det är en medborgerlig PLIKT nu för alla oss som GILLAR OLIKA att slå till mot den falska vänsterns åsiktsterror, Gleichschaltungs- och diktatursträvanden.

Samtidigt känner jag mig skyldig att sprida ljus över det verkliga HIV-läget i vårt land. Mörklagt av de Mäktiga. Sanningen MÅSTE komma fram. Det gäller liv och död för oss alla!

Vidare instiftar jag den ultimata religionen, den "metakatolska kristosatanismen".

Denna sida upp!

Anonym sa...

F'låt Optimus Prime....men vad underbart :-)

Har varit på djurparker med kidsen och minstingen blev mest upphetsad över ett gäng myror på marken. Less is more liksom.

/U

Petter sa...

Kraxpelax: Okej?

U: Jämför du mig med myror?

Anonym sa...

Oj...ja, tydligen!

/U

Petter sa...

U: Meh.

Anonym sa...

Ammäh, du fattar budskapet...väl?

/U

Petter sa...

U: Asså. *asså*