tisdag, augusti 10

Meh!

Jag har inte riktigt haft tid att följa Ingen bor i skogen. Ni vet, hur det kan vara. Förpliktelser, förströelser, samt distraktioner. Och så.

Och jag trodde att det inte var någon fara på taket, eftersom allt ändå finns på SVT-play. Men nu när jag är tillbaka på kontoret efter semestern och har en lång stund över "för egentid", visar det sig att alla avsnitt inte alls finns tillgängliga. SVT tjyvhåller på denna kulturgärning. Missunnar massorna, så att säga.

Allt ska ju finnas tillgängligt jämt! All information och alla saker man är ute efter ska finna högst tre klick bort. Åtminstone i lågupplöst format. Det är ju så nätet/internet fungerar.

Jävla skit! *svordom*

7 kommentarer:

Jonna sa...

*shhhh*

http://thepiratebay.org/search/ingen%20bor%20i%20skogen/0/99/0

Daniel af Wåhlberg sa...

Om allt ändå funnes på SVT play, då vore livet enkelt och underbart. Jag har länge saknat de gamla avsnitten av Familjen Adams, Mupparna och Hajk.

apan sa...

Jonna: Är det "förbjuden frukt"?

Daniel af Wåhlberg: Asså, Mupparna. *asså*

Ebichu sa...

Men...men... Inte kan det väl vara olagligt att ta reda på hur det känns att vilja bo med en lodjursfamilj? Väl?

apan sa...

Ebichu: Nä. Eller?

Sschpiiid date! sa...

Det finns en del material på youtube, varierande upplösning men förhoppningvis inte för pixligt. Om längtan blir för stor och så vidare. Underbar kulturnyttig förströelse, borde inte undanhållas mänskligheten en sekund.

apan sa...

Sschpiiid date!: Är det "en hemsida"?