onsdag, juni 23

Matjessill

Det råkade bli lite "skarp läge" på ica igår. Man skulle äta sill och potatis och så. Burkstark och nubbe. Ni vet, lite midsommar. Fast i förtid. Dårå.

Men man stod där i kön till kassan och tänkte på annat. Gick in i sig själv. Meditation, zen etc etc. Det finns en hel del sköna minnen i arkivet uppe i kålroten. Och då blev det som att gräslöken i korgen började leva sitt eget liv.

Det var först när damen/donnan framför mig i kön vände sig om som såg jag vad som hade hänt. Och man är ju inte den som är den. Så en ursäkt/förklaring var på sin plats och jag ba: Ojojoj, nu killade jag dig visst under kjolen med löken. Och hon ba: *arg blick*

Menhursomhelst. Utan att gå in på detaljer kan vi väl säga som så att det skapades en kontaktyta. Och det hela avlöpte på ett skönt sätt. För alla inblandade. Om man säger.

Så man var lite sent på plats i morse.

Hehe. *hehe*

7 kommentarer:

Go gôbbe från Götet sa...

Lite nyfiken på vad som hände mellan *arg blick* och "det hela avlöpte på ett skönt sätt". Om man säger. Hur vände det liksom? Jag é inte den som é den men man é ju lite nyfiken. Dårå.

Ha en riktigt Glad Midsommar med många fina kontaktytor och efterföljande sköna avrundningar. Om man säger ;)

Loca sa...

Ja eller hur att vaktis raggar upp en kvinna i ica-kön. Nu tror jag visst hans fantasi skenar iväg liiiiite för väl.

Lfthmn sa...

Vilken fantastisk blogg. Jag hittade hit först igår men är redan frälst. Ni är verkligen alldeles ljuvliga!

Vaktis sa...

Go gôbbe från Götet: Hehe. *hehe*

Loca: Man får väl lov att tacka löken för det fina förarbetet. Dårå.

De kallar mig Skrållan: Inte nu för att vara sån och så. Men man brukar ju få hyfsat "goda omdömen" av kvinnsen. Om man säger.

Vaktis sa...

De kallar mig Skrållan: Fantastisk, ljuvlig etc. Dårå.

doris sa...

"nu killade jag dig visst under kjolen med löken" måste vara den sämsta raggningsrepliken ever. men glad att du fick en skön stund osv osv.

Vaktis sa...

doris: Hehe. *hehe*