fredag, juni 11

The force


Om livet bjuder på citron kan man blanda en god och fräsch sommardrink. Eller stoppa en klyfta i sin öl. Dårå. Eftersom det var lite tråkigt väder idag stannade jag mellan lakanen tillsammans med en skön madam och hade ”lite sovmorgon”. Vi stötte ihop på allmän plats igår kväll och volymen var kanske lite väl hög. Först trodde jag att hon hette Leia. Så jag försökte löpa linan ut och sa att jag kom från en galax och hette Han Solo. Ni vet, han från Star Wars. Men så visade det sig att hon hette Leila.

Jaja. Det löste sig och allt gick bra. För samtliga inblandade. Om man säger.

Menhursomhelst. Vi väcktes hyfsat tidigt av regnets smatter mot fönstret. Lite känsla av For the Good Times. Och det är en sorglig bit och så. Men man kan ju plocka russinet ut kakan och koncentrera sig på det sköna.
lay your head upon my pillow and hold your warm and tender body next to mine
Så vi fångade dagen inomhus och låg kvar. Det serverades lite frukost på sängen. Och sen drack vi kaffe i köket.

Hehe. *hehe*

6 kommentarer:

Kerrov sa...

Refererar man till en av mina absoluta favoritlåtar, ska man ha fett med krädd! Helt fantastisk låt och perfekt när man myser med någon trevlig donna, precis som du säger.

Bra där, Vaktis!

Vaktis sa...

Kerrov: Inte nu för att vara sån och så men damerna/donnorna brukar också säga att man är hyfsat bra. Dårå.

Hehe. *hehe*

eva dahlgnr sa...

En med inledningen men förhoppningsvis inte fortsättningen relaterad liten ordvits är ju den där om att "when life gives you hiv, make lemonaids". Den kan jag komma på mig själv med att gå och småle åt "då och då".

Vaktis sa...

eva dahlgnr: Ojoj. Jag upplever att du "gick över gränsen" med den där ordleken.

Anonym sa...

åh vaktis

Vaktis sa...

Anonym: Hehe. *hehe*