måndag, maj 10

Olika situationer

Det här är mitt tips. Från mig till er. Det kan kännas ”sådär” att göra en walk of shame dagen efter. Och det ska gudarna veta att jag har gått den skamfyllda vandringen både en och annan gång. Inte så att jag är pryd eller att jag skäms för det som har hänt. Om det kändes rätt just då var det förmodligen rätt. *just sayin’*

Men man kan ju vara lite skör efter en helnatt med shotsbricka och flasköl nitton kronor. Ni vet, bakfull och rädd. Och sen är det hela den där dealen med mascaran dagen efter. Jaja, ni vet.

Ring efter taxi. Det känns betydligt bättre att vara sliten och svag när man blir hemkörd. Dessutom är det lite skönt att ringa taxi och smeka föregående natts mr Right Now lite i förbigående och ba: Du socker, var är jag? Adress?

Det är bara att göra det bästa av sitt liv. Carpe diem etc.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Du har inget att skämmas för!

hon i receptionen sa...

Anonym: Verkligen inte! *asså*

CC Sixshooter sa...

Haha. Bra tipsat. Det är så jobbigt att vara nattfjäril på tunnelbanan tillsammans med alla de välkammade. Med lösfransarna på kinden och knullrufset.
Då är man faktiskt väldigt skör.

blaskagg sa...

Det här är så bra så bra så bra.

hon i receptionen sa...

CC Sixshooter: Det är lätt att man känner sig "lite utanför".

blaskagg: Tack-tack. *niger*

Anonym sa...

bra tips. när man sitter där på tunnelbanan med rosévin på klänningen och trasiga strumpbrallor tänker man att det hade fan varit värt några hundralappar att bli hemkörd i taxi, men då är det ju redan försent och man får leva med skammen. inte så att man skäms för det man gjort på natten, man har kanske bara ingen lust att dela glädjen med mr portfölj på tunnelbanan. jag brukar dock ha med solglasögon i väskan just in case, så man slipper möta världens dömande blickar.

hon i receptionen sa...

Röd: Det gäller att "tänka efter före".

SARA sa...

det här var typ det bästa tipset EVER!! det är häpnadsväckande att jag inte tänkt tanken "taxi" en endaste gång under alla dessa skampromenader, men nu blir det bot och bättring och lite mer pengar till taxi stockholm.

tack!

hon i receptionen sa...

s: Det gäller bara att "tänka efter före" och komma ihåg att gömma undan en hundring eller två.