måndag, april 19

Välkommen åter!


Vi hade ju lite öppet hus på ateljén i helgen och nu när man har utvärderat helheten och delarna går det inte att stava det annat än succé. Fyra små bokstäver och en sån där liten extra grej ovanför.

Det blev en hel del handskakande och kindpussande samt nätverkande under dagen/kvällen. Och så var det ju lite kul att säga hej/tjena till bloggläsare och annat löst folk som man inte känner.

Och eftersom frågan har ställts kan man väl svara på den såhär i efterhand. Ja, Vaktis var där. En kortvisit, eftersom han hade ”lite småvarmt på värmning”. *metafor*

5 kommentarer:

Medelklassman sa...

Det var nära jag gick dit, men var lite för bakfull och hade lite för många barn att hålla reda på för att det hade känts helt värt det.

Men det blir väl fler tillfällen? Vill gärna ha en äkta Apan att rama in och ha på väggen.

Elin sa...

Fyra?

Petter sa...

30+: Vi improviserade fram en hyfsat öppen rytmverkstad: fem barn, fem trummor och fem olika takter. Det hade behövts två barn till för att även hantera cymbal och hi-hat.

Det kan nog ta ett tag innan vi öppnar huset igen. Det var tre år sen sist. Hör av dig på mail/mejl om du inte står ut med att vänta så länge.

Elin: Jag tänkte att det är ju två av bokstaven "c".

in cell sa...

ägnade helgen åt att äntligen rama in les freres fantastique. det var ju på tiden det också.
kommer gärna nästa gång däremot.

Petter sa...

in cell: Du är förmodligen välkommen nästa gång.