onsdag, april 21

Kostcirkeln

Istället för "dagens" åt jag bara smågodis till lunch. Det var ju en sån där grej man drömde om som barn. Men jag har liksom inte kommit mig för att göra det förrän nu. Alltså, det är klart att man har ersatt en och annan måltid med snask. Men inte så att man liksom säger att man ska ta lunch och går iväg för att köpa en storpåse plock.

Det blev en trerätters. Saltlakrits som en aptitretande förrätt. Till huvudrätt blev det olika syrliga fruktisar och sockerbitar. Jag tänkte att sockerbitarna var som potatis och jag var noggrann med att välja färgstarka fruktgodisar eftersom de innehåller mest vitaminer. Man vill ju ha det lite nyttigt ändå.

Till efterrätt/dessert serverade jag blandad choklad samt cocosprickar.

Måltidsdryck: Ramlösa.

Till kaffet kan det vara gott med något sött för att hjälpa matsmältningen, så det blev ett marsipanbröd. Anthon Berg, såklart.

Betyg: *mår illa*

3 kommentarer:

emster sa...

är så jävla impad just nu att jag smäller av!

Praktikanten sa...

emster: Tack för de vänliga orden. *mår tjyvtjockt* *närå inte längre*

Praktikanten sa...

emster: *gonatt*