fredag, oktober 16

Rock like a partystar

Kan vi inte enas om att sluta spela guitarhero/singstar på alla fester, samt för- och efterfester? Snälla? Det är väl två helt habila spel, I guess. Ganska kul och så. Men vad hände med hela den här festgrejen? Ni vet, blanda grogg, dricka grogg, röka i fönstret, dansa tryckare etc etc.

Och framförallt, vad hände med att spela bra musik?

11 kommentarer:

Polkadot:: sa...

JA!

Praktikanten sa...

thewoodfairy: Bra.

Medelklassman sa...

Vad pratar du om?

Fest?
Singstar?
Gitarrhjälte?

Va?

Praktikanten sa...

30+: Hallå farfar! Låt mig försöka förklara. Fest är ungefär samma sak som sittning eller sexa. Singstar och gitarrhjälte är två populära sällskapsspel ungefär som bridge och canasta.

in cell sa...

kan vi inte, i samma veva, även förbjuda youtube på fester? Så fort en tjomme ska visa ett klipp så kommer resten av pöbeln på att det finns massa 'roliga' grejer på internets och så är man helt plötsligt 15 personer som kolla på en dålig pixlad version av något som dessutom var fel klipp så det måste bytas och brytas och hållas på. sketatrist.

ochjagba sa...

ååhhh ja, orkar EJ med folks dåliga spelande eller fruktansvärda sjungande.

Praktikanten sa...

ion cell: Instämmer!

ochjagba: Dessutom är det trist.

Yvette Gustafsson sa...

Jag röstar för att vi skaver bort alla dom här moderniteterna (tråkiga) och återgår till att dansa i kalsongerna, brottas på golvet och blanda grogg(alternativt segla runt med en öl i varje hand och vara glad och nöjd) och framför allt aldrig aldrig aldrig SITTA NER. Sittfester är tråkigt och leder till Singstar. Och Gitarrhjälte. USCH!

Praktikanten sa...

Yvette: Instämmer. Sitta kan man göra sen. På "ålderns höst".

It's all gonna be fine sa...

Jag röstar för namnlappar med klister bakpå, som man kan sätta på exempelvis på tröjan. Sen tycker jag man enligt god sed går runt och pratar med var och en på festen, en lite stund med varje. Allt annat är oartigt. Och så, naturligtvis, dansar man.

Praktikanten sa...

It's gonna be fine 2009: Vett och etikett, är det nya svart.