torsdag, september 3

Årgång

En annan grej som det snackas mycket om är ju det här med ålderskillnad. Dårå. Jag brukar säga som så att allt kan vara bra. Men damer/donnor är som vin och man gillar ju att fyllna till. Närå. De blir bara sura och torra om de får stå i skåpet. Närå. Såhär ska det vara: Kvinnor och vin blir bara bättre med åren (ordspråk).

Men ibland är man ju sugen på en cider. Eller ett glas jos. Och då kan ju den sortens dricka vara lika gott som en Côte du Rhone. Men kom ihåg att kolla på etiketten, så att det är drickbart. Om man säger.

Uppdatering: Bilden är borttagen eftersom vi inte ”hade rätt till” den. Man vill ju göra rätt för sig och vara schysst/juste. Bilden föreställde Harold & Maude (filmaffisch).

5 kommentarer:

Anonym sa...

I luv u!

Vaktis sa...

Anonym: Hehe. *hehe*

Miss Understod sa...

Inte för att vara "sån", men en del män är med äldre kvinnor för att det får dom att känna sig unga, samt att äldre kvinnor är mer "tacksamma", så att dessa män känner sig extra uppskattade.

Jag vill med andra ord säga att det här med att vara med äldre kvinnor helt enkelt är en egotripp.
*vet*

Anonym sa...

Är det inte alltid en egotripp att vara med andra människor, äldre eller yngre eller jämnåriga, män eller kvinnor, svarta eller vita osv? *undrar*

Vaktis sa...

Miss Understood: Man brukar ju vara uppskattad. Om man säger.

Anonym: Jag som så att det mer handlar om att "ge" och "ta". Dårå.