torsdag, augusti 6

Fråga

När man ändå håller på kan man ju passa på att fråga sig hur det gick till när hela världen gick på myten om att Seinfeld handlade om ”ingenting”?

Alla ba: Det är så roligt att det måste vara sant.

9 kommentarer:

Jäl sa...

Det var ju inte Sinfeld som inte handlade om något. Det var ju serien i Senfeld med Seinfled som inte handalde om något, eller?

Medelklassman sa...

Största grejen med Seinfeld är ju den att det just inte är särskilt roligt. Alls. Trots att den kämpar järnet med att försöka vara rolig.

Praktikanten sa...

Jäl: Jag har ganska tydliga minnen från nittiotalet av att "det var ett snack" om att Seinfeld handlade om ingenting. Och att det skulle vara något ganska fräscht.

30+: George är kort och flintis. Det är roligt.

Praktikanten sa...

Jäl: Man vill ju inte skriva någon på näsan, men man hittade lite information på wikipedia:

Serien är känd som ”A Show About Nothing", "serien om ingenting”

*skriver på näsan*

emster sa...

30+: fattar du ingenting? den är ju jätterolig! JÄTTErolig.

Jäl sa...

Hehe, och jag ger mig står det på wikipedia så är det sant. Men roligt är det, mycket roligt.

Praktikanten sa...

Jäl: Jag är också inne på att det är en kul serie. Hittade belägg för det på wikipedia: "roligare än de flesta andra komediserier"

Anonym sa...

Så här var det *hjälper Jäl*: I serien försöker George och Jerry att sälja in en serie till ABC, 'a show about nothing'. Man får också till ett pilotavsnitt (med riktiga skådisar) men sen blir det inget mer.
mvh
Besserweisser

emster sa...

Eh...Jäl borde ha koll. Jag har nämligen hört att Jäl har hela Seinfeldboxen hemma. Att han fick den av "nån" i julklapp (vilket lyllo)!