tisdag, juli 7

Invasion

Turisterna är här! Och det kan ju vara kul att utsättas för något nytt och obekant. Eller? Idag köpte jag en Ramlösa och en ”mas” bakom mig i kön kommenterade detta med: I Stockholm är de så jävla dumma att de betalar dyra pengar för vatten i en flaska. Det är ju samma som finns i kran helt gratis! Vilka ena va? *dialekt/talfel*

Så jag vände mig om och såg banjospelaren i ögonen och ba: Och i dina hemtrakter är det tydligen fortfarande helt ok med kusingifte. Och han ba: Nä, va... Och jag ba: IN YOUR FACE, INBREED!

Närå. Men jag tänkte. Han däremot, han sa det. Det där om att betala för vatten. På riktigt.

Uppdatering: Bilden är borttagen eftersom vi inte ”hade rätt till” den. Man vill ju göra rätt för sig och vara schysst/juste. 

6 kommentarer:

ochjagba sa...

mm, men det är ju så ni tänker!!!

kusiner är ok. förresten. hehe.

Ron Obvious sa...

Fast seriöst, om du tycker att ditt vatten är värt pengarna så kanske jag kan intressera dig för en burk fjälluft för en ytterst moderat summa? Ska vi ta kreditkortsnumret på en gång eller vill du vänta på marknadsföringskampanjen?

apan sa...

ochjagba: Ja, det är så vi tänker/gör i kungliga huvudstaden.

Ron Obvious: Men jag var törstig.

Fröken Framtid sa...

bondefan har rätt, men han ska inte stå och göra sig lustig över vårt 7eleven-stress-liv. då kan han stanna i sitt träsk.

Sofia sa...

du kunde frågat honom ifall det är kutym, där han kommer ifrån, att snacka skit om folk så de hör.
isåfall är det ju inte så konstigt att han lämnar stället för semester menar jag.

apan sa...

Fröken Framtid: "träsk"

Sofia: Det kan ju vara kul med lite miljöombyte och få nya intryck och så. Men jag var inte så sugen på att småprata med honom.