måndag, maj 25

Årets badmode, hur ser det ut?

Det börjar bli dags att köpa baddräkt/bikini. Det kan ju som bekant ta sin lilla tid att hitta något som man vill visa sig i. Till slut står man där på stranden iklädd den baddräkt/bikini man minst hatade, eftersom man inte hittade någon man älskade. Visserligen är jag inte någon direkt strandmänniska, men det kan vara idé att ta tag i det i ett tidigt skede. Det blir ju annars lätt så att man åker in till stan och köper en på morgonen innan man ska iväg. Och då blir det som det blir.

Anyhoo. Tacksam för tips. *tacksam*

10 kommentarer:

Medelklassman sa...

Köp en som tål vatten.

Och som inte är genomskinlig. (Om man inte gillar vaktmästare iofs.)

*tipsar*

Unknown sa...

Själv är jag inne på våtdräkt. Skyddar inte bara mot vatten utan även hudcancer och alltför närgångna blickar på celluliterna.

Anonym sa...

baddräkt! snygg och svart med lite cool skärning finns i de flesta kedjorna
classy och sexy, men ändå inte för naket. och magen, varför ska den bli brun, ofta man ändå visar den??
baddräkt ftw!

hon i receptionen sa...

30+: Meh!

Grewdahl: Men man vill ju vara läcker. Och avslappnad. Och allt det där.

Anonym: Det där har jag intalat mig de senaste tusen säsongerna. Men jag hittar verkligen inget jag vill ha. Det blir liksom den som är minst dålig.

Unknown sa...

Jooo det är ju sant iofs men en våtdräkt kan väl vara väldigt hett men kanske inte allt för avslappnat. Topless? Kan det vara något? Med vanliga småbyxor till.

hon i receptionen sa...

Grewdahl: Topless med småbyxor signalerar lite för mycket "tolv år och gillar killarnas blickar men inte inser fullt ut vad de betyder". Eller nåt. Not so fresh.

Anyhoo. Det blir shopping i helgen, I guess.

Unknown sa...

Kan man tänka sig Bottomless? Signalerar inte alls "tolv år och gillar killarnas blickar men inte inser fullt ut vad de betyder" utan mer "antaligen sinnessjuk med en eller flera felkopplingar". Kan kanske tilltala de som vill ha lite extra spänning i tillvaron.

Anonym sa...

Men det viktigaste är att du postar en bild på hela härligheten sen, så vi kan få bättre förståelse för problemet. Helst med bilder på äldre modeller också, så att man ser det hela i rätt sammanhang. Det kan även vara bra att bevisa vattentåligheten på bilderna!

Medelklassman sa...

Småbyxa, det måste vara månadens roligaste ord.

Man associerar så...tokigt.

hon i receptionen sa...

Grewdahl: Man kan tänka sig bottomless, man inte genomföra det.

Anonym: Meh!

30+: I min barndom fanns det familjer som på fullaste allvar använde orden "småbyxa" och "framstjärt".