torsdag, januari 15

Over and out

Okej. Jag ger upp det här med nätdejting. Ger upp och lägger ner. Det är ju som lotterier med vinst varje gång. Man ”vinner” något man inte vill ha och ba: meh! *slänger*

Tack för ingenting.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Ohhh.. Härligt med fler som misströstar. Nätdejting suger megafett. Alla är fula. Alla är torra. Ingen har liv.

Anonym sa...

Ohhh.. Härligt med fler som misströstar. Nätdejting suger megafett. Alla är fula. Alla är torra. Ingen har liv.

hon i receptionen sa...

Det tål att upprepas. Närå. Ba skoja.

På riktigt: Nätdejting suger.

puman sa...

Trodde jag med för 2 månader sedan när en av mina bästa vänner tvingade in mig på e-kontakt (första närkontakten med dejtingsidor för min del). Efter 3 dagar dök HAN upp. Mitt livs kärlek... HAN hade oxå tagit steget ut i cyberspace precis då, för första gången. Det klickade som bara den på alla plan mellan oss, och jag var kär innan jag träffat honom...Inom en vecka var vi ett par, när han klev ur bilen första gången var det som att få en spark i maqgen, jag viste att det var honom jag skulle dela mitt liv med, han kände samma sak när det sprakade av elektricitet mellan oss, och sagan tog sin början... Och den kommer inte att ta slut.

Ge inte upp.

hon i receptionen sa...

Puman: Say what?! Spark i magen? *nejtack*

Dallerberg sa...

Alla säger att de tagit steget ut i "cyberspace" JUST DÅ! Eftersom nästan alla tjejer bara nätdejtar en gång. Sen träffar de "mr right" på första dejten som puman, eller så blir det blottaren som för hon i receptionen. VIlket alternativ det än är så är det alltid första och sista gången för tjejerna och därför säger killarna att det är det för dem också. Så det ska verka som ÖDET!

hon i receptionen sa...

Dallerberg: *analyserar*