onsdag, december 31

Ligg man minns (2008)

Det har varit lite tjat och gullegull om att jag ska skriva en årslista. Och jag är ju inte den som är den. Om man säger. Så nu har jag kollat lite ”i arkiven” för att få det att stämma och vara korrekt och så. Dårå.

Alltså det är inte så att jag har den där lilla svarta boken som det pratas om ibland. Men jag har lite stödord här och där. Lite minnesanteckningar, eller vad man nu ska kalla det.

  • Ada Det var i Göteborg och inget man skryter och skravlar med, men helt OK.
  • Agneta Hon sa att hon var den Agneta. Ni vet, det ena Aet i ABBA. Dårå. Jag låtsades gå på det. Och det vann alla inblandade på. Om man säger.
  • Aina Kanske Ajna eller eventuellt Anja. Jag minns inte. Men hon hade högklackat. Alltså riktigt höga klackar. Upp till taket, eller så.
  • Ann Inget jag minns sådär i detalj. Men hon hette Ahl i efternamn. På riktigt. Så det blev ju en hel del skämt och hela den biten. Närå. Hon hette något helt annat i efternamn. Men det blev en hel del garv under dagen/kvällen. *hehe*
  • Arlene Hon var i stan på semester och det var väl egentligen inte meningen att det skulle bli något. Hon frågade om något på kartan och så vidare. Jag pekade på my place. Hon ba: let’s go! *go*
Obs! Helt utan värdering och prispall. Alla var lika bra/intressanta. Det är ingen tävling.

2 kommentarer:

Medelklassman sa...

När kommer inläggen under B, C etc?

Vaktis sa...

Närå, men jag tänkte att det fick räcka med fem. Man orkar ju inte skriva en "hel roman". Om man säger.

Menhursomhelst. Det nya året "började bra". *fortsätter*