fredag, december 19

Julklappstips (från en läsare)

En "liten vagn" tillför onekligen något extra till den klassiska After-Eighten. Det här exemplaret gick för 36 kronor på tradera. Det är bara att gratulera den lyckliga budgivaren.

Uppdatering: Bilden är borttagen eftersom vi inte ”hade rätt till” den. Man vill ju göra rätt för sig och vara schysst/juste. Bilden föreställde en After Eightvagn. Ni får bildgoogla, om ni inte förstår vad det är,

7 kommentarer:

Piakvinnan sa...

*hjääääälp*

Anonym sa...

Appropå julklappar. Tack för igår och tack för julklappen. Jag planerar att "leva farligt" och placera en ljuslykta inuti! *livinglavidaloca* Det var mycket trevligt igår. Ps. Det är gott med hofselihof.

Praktikanten sa...

Piakvinnan: Ja, visst är det skönt att få lite hjälp med julklappstips och så! Många stressar och far runt som skottspolar ända fram till Kalle. Och det blir lätt "för mycket" i dessa dagar. God jul!

Körven: Nej nej. Man måste ta det försiktigt med tända ljus och så. Brandkåren har bråda dagar, och tänk på allt fint som du håller kärt. God jul.

Piakvinnan sa...

Praktikanten: He, he. Jag skulle inte vilja ha den där helvetesvagnen om ni så kastade den efter mig.

Fick värsta flashbacks när jag såg den; försilvrade svanar som man ska ha ringar på av mormor i julklapp, en gratängform av glas med försilvrat lock samt ställning att stå i med svängda tassar som ben.

Och så undrar folk varför man är som man blivit *spelarpåläppen*

Piakvinnan sa...

Missade att nämna att den där jädrans gratängformen fick jag i studentpresent av mina föräldrar. Från mitt eget kött och blod!! *trauma*

Anonym sa...

Kära praktikant,

Vi har en öppning här på bolaget. Inget fancy men det är ett riktigt jobb. Jag behöver en snabb assistent och du behöver ett riktigt jobb. Kom över på en kaffe och ett förutsättningslöst möte. Intresserad?

Praktikanten sa...

Milky: Kaffe och möte låter intressant.