tisdag, september 23

Sorry

Ni minns Anita Rosén och den tråkiga historien med hennes skinnjacka? Ja? Ni minns att jackan gick sönder i tunnelbanespärren? Ja? Och att de ansvariga inte ville bära sitt ansvar? Ja?

Historien fortsätter. Hon blev felciterad i tidningen. Och vi på bloggen var inte sena att haka på och göra oss lustiga på hennes bekostnad. För visst låter det lite kul att den var så mjuk och bra att ha till allt? Det var ju det som fick oss att ”göra en grej” av det hela. Men det var inte hennes ord. Det var inte så hon sa.

Anita har nu kontaktat oss genom bloggens ”kommentarsfunktion” för att klargöra vad som faktiskt sades. Vi väljer att publicera Anitas kommentar i sin helhet och passar samtidigt på att be om ursäkt för att vi gjorde oss lustiga på hennes bekostnad. Vi på bloggen är givetvis mot mobbing och påhopp, men ibland glömmer vi bort var gränsen går. Och kliver över den. Sen ber vi om ursäkt.

Anita Rosén sa...
Apan verkar ha hakat upp sig på felcitatet i tidningen ”så mjuk och bra att ha till allt”.
Det jag sa var att den var i mjukt skinn och att den passade att ha n var lättmatchad och passade till såväl jeans, byxa o kjol.

Trevlig fortsättning på veckan

Inga kommentarer: