fredag, augusti 1

Vad blir det för mat?


I morse blev jag tillfångatagen av den kannibalstam som härjat i Bagarmossen under våren och sommaren. Grytan stod redan på elden och det kändes hyfsat kymigt att bli uppäten, så jag kollade lite i fickalmanackan. Kanske, kanske, kanske. Och jäklar vilken tur! Så jag ba: släpp mig lös, annars... Och de ba: annars vadå? Och jag ba: annars släcker jag solen. Och de ba: tjena. Och jag ba: nu ska ni få smaka på min vrede. Sen blev det solförmörkelse och de ba: hjälp! Och jag ba: släpp mig lös och ge mig allt ert guld. *arga minen*

Så det slutade ju väl, tack och lov. Jag kom sent till jobbet, men chefen blev inte det minsta arg när han fick höra vad som hänt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Lite som "Italienare" spagettimaffia om munnen och rov av flikor och enkla pengar som Milano = sätter på småtjejer (känt i media länge, reportage etc) och "villa skön idiot a´la medici"
Kula i huvudet på många mördare, vatikanskistövlar och hycklare
Skratta ut skitstövlarna som Livets ord= skrattfest åt packet och "över lagen" Berlusconi idioten (EU korruptionsregler bla nyligen i Bul tror jag). Utnyttjar varenda bidrag och "ulvar i fårakläder".


Ang Ulf Ekman
Det är ju en jävla bluff. Om man har minsta erfarenhet och insikt.
Tex tv-podium inför valet med Alf Svensson och skrattade åt Göran Persson (och själv arbetarintervju och "skryter om det").
I kontexten "åkte till usa och studerade till pastor/präst" och 80-t nyl anda med bla förakt för kroppslig svaghet (wikipedia el dyl, dvs bluff tolkar "sjukdom är ondska").
Religionsförbudsandan i grundlagen tex tillhörighetsförbud (barnverksamhet etc i svenska kyrkan).
Uppsala etc och brottsrekvisit triggning i miljön (ärkebiskopsstift etc)
Skulle ju väck liksom monarkin för länge sen
OCH SEN INTE DÖMA ALL FÖR EN SKITSTÖVEL SKULL - jag menar så det slår åt invandrare, kriminella och allmänhet etc.
Men kristna och religiösa - utnyttjar ju bla bidrag, samhället mm för något som inte är sant (beprövad erfarenhet, tredje uppgiften för högskola).
Poiis och militär ska ju skydda landet för inre hot.
jag anser att det är det - liksom många vetenskapsmän etc.
Säga "Jesus är och kräver..." (evigt liv)=
då får man ju ha starka skäl, posiitoner som det var förr - dödsstraff förr i tiden (då religionen inte var en privatsak eller lättsamt).
Jfr demokrati (majoritet) inte vill ha det=
underagenter mm skulle helt enkelt likvidera/döda skitstöveln UlfEkman.
Större bluff i Sverige.
Sagt tex "gillar inte när det klirrar men när det prasslar".
I kristen kontext leeende ulv i fårakläder. Sen personlighetspsykologi= granska och bedöma kring livets ondska (skitstövlarna , känt för det).
Kontakter med ryssar och israeler...
2 fall av bedrägeri (huset 6,6 milj som sagt och något i usa som jag läste på jinge - ej läst mer kring universitet el dyl).
Flera brottskategorier kring det ekonomiska området (sakrätt mm).

http://1600tbloggen.blogspot.com/