onsdag, oktober 3

Stoppa barnporren!

Det är ju många med mig som är emot det här med barnporr. Det är inte kul, det är sjukt! Men det finns ju de som gillar det sjuka. Vi måste stoppa dem.

Mitt förslag är ganska enkelt i teorin, men svårare att genomföra rent praktiskt. Svårt, men inte omöjligt. Inte om vi samarbetar.

En faktor som förenklar spridning av barnporr är ju det här med pengar. Det monetära systemet, som det också kallas. Till exempel kan man köpa en bild/film med barnporr. Om det inte fanns pengar skulle det vara mycket svårare. Mitt förslag är att vi alla (samhället) går över till någon slags byteshandel. Då blir det ju mycket svårare att få tag på barnporr. Till exempel skulle ju någon förmodligen ha svårare att byta tjänsten ”Kakla badrum” mot varan ”Barnporr”. Det är inte hela lösningen, men en ordentlig bit på väg. Det kräver visserligen en hel del av oss alla, men det kanske det är värt. Kom ihåg att ingenting är omöjligt, inte om man vill det tillräckligt mycket.

Barn är framtiden, inte porr!

Uppdatering: Bilden är borttagen eftersom vi inte ”hade rätt till” den. Man vill ju göra rätt för sig och vara schysst/juste. Bilden föreställde glada barn som gjorde reklam för något.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Bra talat!!!

Anonym sa...

exakt hur mycket barnporr talar vi om mot ett kaklat badrum?