torsdag, september 20

Ljuset i tunneln

Jag gjorde det bästa av gårdagens något jobbiga situation. Vände allt till min fördel. Tog tjuren vid hornen och googlade fram lite schyssta Anal Bleach-produkter för hemmabruk till chefen och mailade länkarna. Han kom förbi mig imorse med en kopp kaffe i handen och tackade så mycket för hjälpen och poängterade minst två gånger att det här var något som inte behövde komma ut. Ett förtroende, kallade han det.

Jag ser det mer som något att använda i den kommande löneförhandlingen.

Uppdatering: Bilden är borttagen eftersom vi inte ”hade rätt till” den. Man vill ju göra rätt för sig och vara schysst/juste. Bilden föreställde Anal Bleach-produkter för hemmabruk.

3 kommentarer:

Anonym sa...

South Beach är en av de bästa blekmedlen faktiskt. Bekvämt att det bara är en komponent och så är förpackningen så praktisk. Fint med rosa också. Och så är den inte testad på djur. Det tycker jag är toppen. Toppen alltså! Olle gillar den också. //Lenita

Anonym sa...

Ja, verkligen en bra produkt. Kom ihåg bara att ta väl hand om "baken" efteråt. Här är några goda råd från nätet som jag har följt med gott resultat:

If you are in the process or have completed bleaching your anal area there are just a few things to remember to keep your backside looking young. There is nothing to it really.

1. Eat a diet high in fiber. This will result in firmer stool, which should stain the area less.

2. Use a moist wipe after bowel movements. When wiping, try to clean just inside the anus as well as the outside. This should result in less staining as well.

3. Avoid dark, staining foods such as colas, coffee, red wine, grape juice.

Anonym sa...

Shit vilka bra tips! Min förra kille gjorde slut med mig för att jag inte var tillräckligt vit i stjärten. Not gonna happen again. Tack!!!