torsdag, september 27

Det går bra nu

Gårdagens möte genomfördes utan några större missöden. Vi drog upp lite riktlinjer, skissade på olika grepp och dylikt. Jag var riktigt taggad och skärpt. Väl förberedd och påläst, men överraskades ändå. Sveriges största kulturpersonlighet har en hel del strängar på sin lyra. Författare, krönikör, estradör etc. Fler stängar än jag först trodde. Lyran är mer som en harpa.

Han verkar lita på mitt omdöme, se mig som klippan man håller sig i när allt liksom stormar. Det var mig han lite undrande såg på när chefen, mycket nöjd med mötet, föreslog att vi skulle avsluta dagen med ”raketen”. Hjärtligt, men inte så stilrent.

Vi gjorde det inte. Avslutade med "raketen", alltså.

Uppdatering: Bilden är borttagen eftersom vi inte ”hade rätt till” den. Man vill ju göra rätt för sig och vara schysst/juste. Bilden föreställde missiler i varierande storlek.

3 kommentarer:

Jakob sa...

"Tack och adjö för idag! KLAPP-KLAPP Tänk va roligt vi haft! Tänk va mycke vi gjort! Men nu äre slut för idag! KLAPP-KLAPP" Den e också skön. Inte raketen direkt. Men skön på något vis. Den sammanfattar bra.

apan sa...

Du skulle nog inte ha några problem att teama upp med chefen.

Anonym sa...

Är det Calle Schulman du ska jobba med?