fredag, augusti 3

Klantarsle!

Något ljushuvud med grävskopa har kapat kontorets anslutning till omvärlden. Vad är det för fel på anläggningarbetare egentligen? Först Hallandsåsen och nu det här!

Jag har fått upprätta ett tillfälligt kontor på en närliggande seveneleven. Det känns lite sådär. Lena på ekonomin har plockat fram räknestickan och hävdar att "nu rasar korthuset samman", men hon i receptionen verkar vara nöjd med att kunna ägna sin dag åt nagelvård. Lasse från Lillkyrka Sportblad sa att han inte kunde arbeta under rådande omständigheter och tog tidig helg.

Vaktis håller fortet och skäller ut varenda kotte som har blåställ. Tydligen hade han vikt sin arbetsdag till att hålla kontakten med någon pingla. En tiopoängare, påstår han, om det inte hade varit för att hon använder samma parfym som hans mamma. Mitt tips är att spola av henne med hötrycksprutan och torka henne varm i frottéhhandduk tagen dirket från torktumlaren. Det brukar ta bort det värsta. Enligt min erfarenhet.

1 kommentar:

Anonym sa...

Eller stryk henne med en citronklyfta. Det tar bort lukt. Björkaska är en annan variant, eller varför inte bara några ordentliga tag med svinto?