torsdag, september 4

Efter regn kommer sol

Kommer ni ihåg den här riktigt tråkiga nyheten från i vintras?
Anita Rosén fastnade i en t-banespärr och rev sönder jackan. Som lök på laxen ville inte heller de ansvariga bära kvarnstenen och ta sitt ansvar. Nu har vi fått ta del av uppföljningen och bjussar på konfekten genom att helt sonika publicera Anitas brev/mail.

Hej Apan

Kan avsluta med att berätta att efter några veckor fick jag lämna in den trasiga skinnjackan i utbyte mot ersättning av Connex. Så nu återstår att leta efter en ny skinnjacka.

Mvh Anita Rosén
Kanske finns det någon i läsekretsen som kan tipsa Anita om ett bra ställe/affär för skinnjackor? Det vore kul att hjälpa till, att medverka, att ställa upp för en medmänniska. Vi är tacksamma för all hjälp vi kan förmedla till Anita. I nuläget saknas uppgifter om eventuella önskemål, rörande modell, detaljer och dylikt. Men den gamla skinnjackan var ”så mjuk och bra att ha till allt”.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Asså, jättemycket bra jackor finns på 118 på Odengatan. Vintage skinn, baby. VINTAGE!!!

Anonym sa...

Tänk om tummen varit liksom en aphand istället, det hade jag gillat.

apan sa...

Anonym: Tack för tipset! Kanske kan det vara något för Anita? Nu har det ju blivit poppis med vintage/begagnat och man kan ju tänka sig att en väl använd skinnjacka har blivit riktigt mjuk och skön.

Hanna: Tänk om tidningen varit liksom en banan istället, det hade jag gillat.

Anonym sa...

Apan verkar ha hakat upp sig på felcitatet i tidningen ”så mjuk och bra att ha till allt”.
Det jag sa var att den var i mjukt skinn och att den passade att ha n var lättmatchad och passade till såväl jeans, byxa o kjol.

Trevlig fortsättning på veckan