onsdag, februari 3

Quiz

Dagens fråga: Hur går man snyggt i skor utan klack?

Dagens svar: Det gör man inte. Mockasiner används av bara av dagisbarn och indianer. Och de går, som bekant, inte. Barnen kryper eller tultar. Indianerna smyger i buskagen eller spränger fram över prärien på mustanger.

Så kallade ”ballerinaskor” kan vara sött på väluppfostrade flickebarns fötter. Men man går inte snyggt i skor utan klack.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ballerinaskor är skitfult och gör absolut inget för varken hållning eller figur. Det är fan en mänsklig rättighet att ha klackskor!!!

/Lillbabs-lover

Anonym sa...

Men det är en onaturlig rörelse: Mänskliga foten är inte ämnad att användas klädd i en klacksko. Den, tillsammans med resten av kroppen, vill att foten är naken eller omhuldad av en mockasin - springa vill den göra genom att sätta ned tårna först och inte med hälen först som sker då foten är iklädd löparsko.

Och gällande hållning är klacksko lika mycket fusk som inlägg i BH:n eller strumpor i kallingarna. För graciös hållning så tränar du core-muskelatur, sträcker på dig och släpper axlarna bakåt samtidigt som du öppnar upp bröstet.

/David, i vars kollektion av skor det ingår nästan uteslutande kostymskor med klack.

Lena på ekonomin sa...

Anonym: Det är väl främst en barnsko, om man inte råkar vara ballerina?

David: Jag ska berätta vad som är "en onaturlig rörelse". Vuxna män som klär sig i mössa och t-shirt med tryck!

It's all gonna be fine sa...

Lyssna på Lille-Babs!

Lena på ekonomin sa...

It's all gonna be fine: "Det är fan en mänsklig rättighet att ha klackskor!!!" *instämmer*