tisdag, juni 30

Midsommarfirande

Nu är man ju vuxen och livet är ganska uppstyrt, med allt vad det innebär. Men så har ju inte alltid varit. Jag minns en ganska stökig midsommarafton när vi tog bussen till någons föräldrars sommarhus. Det skulle vara knytis, men det var dömt att misslyckas. Ingen hade med sig något annat än öl. Alla litade på att de andra skulle göra paj, grilla korv och styra upp en ostbricka.

Så vi stod där utan mat ute i nån skog, vid nån sjö, någonstans ute i landorten. Och det var midsommarafton, dagens buss hade gått och ingen hade vare sig bil eller körkort.

Men man var ung och stark på den tiden. Dessutom trodde man på ordstävet ”öl är bröd”.

Helt utan mat var vi inte. Det fanns lite hårt bröd och konserver i skåpen. Men vi var hyfsat hungriga och slitna när vi tog bussen hem på midsommardagen.

*vatten till frukost*

*bara vatten*

6 kommentarer:

Nathalie sa...

Hej!

Mitt namn är Nathalie och jag arbetar på ett nystartat företag, där en av våra affärsidéer behandlar svensk turism. Vi är nu på jakt efter bloggare som är intresserade av att flytta eller skapa en ny plattform hos oss. Tyvärr kan jag inte berätta mer här, men maila mig för mer information! Vi är intresserade av din blogg! /Nathalie

Nathalie sa...

natta_dj@msn.com är förresten den temporära mailadressen... /Nathalie

Hustrun sa...

Gört Fågeln, gört. Du är en utmärkt ambassadör för Sverige.

Fågeln sa...

Hej Nathalie!
Du kan nå oss, hela gänget, på adressen allihop@apanslillahemsida.se.

Hustrun: *ambassadeur*

Anonym1 sa...

Protest!

Apanslillablogg skall vara just på Apanslillablogg och inte på nån pärskans reklamsida där man får nån banner i fejjan var 5 sekund som vill sälja medel mot skallighet/fetma/impotens/större bröst/hårigare ben/större öron..
Så FJÖÖÖL AV!

*går o tittar på pistvakt*
*Igen*

Fågeln sa...

Anonym1: Du kan vara hyfsat lugn. Vi är "ett gäng" som bloggar. Alla har helt okej jobb med helt okej lön. Det kommer att krävas stora summor för att få oss att gå över till den mörka sidan.