onsdag, januari 28

Tvättstuga

Jag lägger Optimus Primes rena tvätt på byrån. Alltså, ovanpå hennes byrå. Jag sorterar inte eftersom det blev ”lite liv” sist jag gjorde det. Så nu borde allt vara lugnt, tänker jag. *tänker*

Hon ba: Varför sorterar du bara din egen tvätt. Och jag ba: Det var en del lite svåra plagg bland dina grejer. Till exempel benvärmare. Är det som strumpor eller byxor? Och sen var det några plagg som du kanske vill ha på galge. Och hon ba: Hur svårt kan det va? Pula bara ner det i byrån så är du gullig.

*pular*

Och hon ba: Vik ordenligt!

*viker*

11 kommentarer:

Anonym sa...

Meh! Vilken jobbig tjej! Byt ut 'na! Anmäler mig frivillig.

*frivillig*

Apan sa...

Jag och min sambo viker aldrig varandras kläder. Nu har det dessutom på initiativ av mig kommit förslag på att vi ska ha separata tvättkorgar. Han vill inte ha sköljmedel - det vill jag. Han vill inte torktumla sina kläder - det vill jag.

Petter sa...

Anonym: Eeeh... *rädd*

Apan: *viker*

Anonym sa...

Gud vad förvirrande det här med Apan och Apan är.

Apan sa...

Ja, tänk vad konstigt att det kan finnas fler människor med samma namn. Vilken tur att det finns en bild på mig som kan särskilja de båda aporna.

Medelklassman sa...

Vad är grejen med apa över huvud taget? Alla hippa vill på något sätt betitla sig som något slags apa. Men kolla på naturen, de bara slappar, luktar illa och kladdar sig i skrevet. Är det något att ta efter?

För övrigt är det jag som tvättar där hemma.

*viker*

Petter sa...

helahustrun och Apan: Inget kiv! *säger till*

30+: Grejen med "apa" är/var att det kändes lite hipp på nittiotalet, men i dagsläget har det ingen som helst giltighet. Noll "cred". Det är inget att ta efter.

Piakvinnan sa...

Mannen vägrar para ihop mina sockor, så det får jag vackert göra själv.

*svär*

Det här med sockor är ingen lekstuga.

Apan sa...

Åren som det har varit extra hippt med apor är: 1944,1956,1968, 1980,1992 & 2004.

Socktips till Pia:
Sist jag köpte strumpor införskaffade jag mig 10 likadana par. 20 röda strumpor med rosa prickor på. Rea på NK, 10 kr, paret. Dödligt slöna och busenkela att hålla reda på.

Anonym sa...

Min sambo viker om sina kläder om jag tröttnar på tvätthögen och viker HANS kläder. T o m kalsongerna ska vara perfekt vikta i lika stora paket...
...
Bör jag vara orolig för att han har fler sjuka böjelser...??
...
*biter lite på underläppen*
/JJ

Anonym sa...

Köper bara sockor i samma, enfärgade färg & modell. *tipsar* *är tråkmoster*