fredag, januari 9

Tips och tricks

Genväg till ligga: ”skägg”. Kvinnorna är som galna i karlar/män med skägg. Dårå. Herregud, vad jag har fått till det sen jag slutade med rakhyvel. Alltså, herregud!

Nu var det inte så att brunnen var torr innan heller (metafor). Men själva inledningsfasen har förkortats avsevärt. Om man säger. Kvinnorna dras till skägget och flockas runt mig och jag ba: nä inte ikväll. Lugn i stormen, lilla hjärtat. Schemat är fullspäckat, men jag kan ta ditt nummer om det skulle dyka upp ett återbud eller nån lucka.

Obs! Varning. Inga bockskägg eller smågrejer runt munnen bara. Det måste vara ordentligt. Annars har det helt motsatt effekt. *varnar*

7 kommentarer:

Hon sa...

Sant. Men min kille har glest skägg och får ändå ligga.. Gjorde iof ett undantag. Men vi kanske kan köpa hokuspokuspiller på nätet och eliminera min "huvudvärk" (den som man har på ljug). Jag tänkte såhär; har han en willie, är trevlig och bra på mat så.. taget. Man kan inte få allt vaktis. Inte alla i alla fall.

Piakvinnan sa...

Gillette, a girls best friend

*jajjemän*

Vaktis sa...

Närå, det är klart att man kan få till det ändå. Mot alla odds. Han kanske har något annat att locka med. Lugg? Mustasch? Charm? Etc etc.

Det var lite halvt om halvt på skoj. Med "glimten i ögat". Om man säger. Det här inlägget, dårå.

Hehe. *hehe*

Anonym1 sa...

Brunnen har sinat och skägget ligger på tillväxt.

var funkar skägget bäst?
snabbköpet,strandpromenaden,3:ans buss etc?
säg inte konsum bara för dit går jag inte, inte ens om det så erbjöds 10 unga jungfruar,lr jo då kanske..
Ah du hajjar.

Vaktis sa...

Anonym1: Både här och där. Om man säger. Hehe. *hehe*

Erika sa...

Alltså, skäggstubb är ju inte helt dåligt... Det är sånt som får flickor att tappa andan ibland. Om den bara råkar komma oannonserat.

If you're into it sa...

Nää... I like 'em smooth.