torsdag, januari 29

Snoppa av

Och jag ba: Din frisyr ringde och grääät för att den är så jävla ful.

10 kommentarer:

Apan sa...

Återigen. Vilken snygg och rolig blogg ni har. Jag har blivit beroende. Snygga bilder och sköna inlägg. Nu länkar jag till er.

hon i receptionen sa...

Apan: Hörru, din frisyr ringde och ...

Närå. Ba skoja. Tack för komplimangen.

"snygga" och "sköna" (citat)

blaskagg sa...

Vuxenmobbning.

hon i receptionen sa...

blaskagg: Ja, i sin värsta form. *nätmobbning*

Medelklassman sa...

Näthat, det är grejen.

Anonym sa...

Älska serviceminded receptionister.

hon i receptionen sa...

30+: Kärlek & hat är två lejon som aldrig får mat
Men kärlek & hat kan vara början på något helt underbart

*citerar*

helahustrun: Jag älskar att ge mig själv beröm för jag är en sån männsika som vet när jag har gjort något bra. Jag vet när jag förtjänar beröm. Så får jag det inte av en annan människa ger jag det till mig själv i form av mentalt stöd (kan vara som när jag skriver hur söt jag själv är här i bloggen) eller i matriella ting som kläder eller smink (blir dock dyrt haha).

Sen ska alla inse att alla är olika, ser olika ut och beter sig på olika sätt. Jag har själv svårt för männsikor som tänker på andra sätt än vad jag gör, men jag säger inte "fan vad dum i huvudet du är" utan försöker förstå varför hon/han gör det.
Alla har inte växt upp som du, vissa kan ha haft det svårare och vissa som kanske verkar ha det bättre med pengar tex kanske har det svårare i andra plan.

Jag tror att när du inser att alla är olika, ingen är som den andra lik och att ingen föddes som "den perfekta männsikan" kan man förstå att man själv ser ut på ett visst sätt och att det "OK", det är så det ska vara.

*citerar*

Anonym sa...

"ingen är som den andra lik" *citerar ett citat*

*älskar hon i receptionen*

Emma Esteban sa...

Jag är kär i er blogg. Kan vi bli ihop?

hon i receptionen sa...

Hej "helahustrun" och "Emma".

Jag kysste en gång en väninna. Det var i fyllan och villan, kul för stunden och allt det där. Det bara blev så. Dessvärre förevigades den där kyssen på en serie fotografier och när dessa spreds följde ett rykte om att jag "spelade med det andra laget". Det gör jag inte. Jag gillar killar och är helt hetero/staight.

Alltså, det är kul och så att ni läser bloggen. Men det kan nog aldrig "bli något" mellan oss. Hoppas att ni respekterar detta.

Hej då.