onsdag, november 26

Tyst!

Jag luktar/doftar gott/fräscht. Jag duschar regelbundet, och använder ”produkter”; schampo, tvål, deo, parfym etc etc. Jag har rena kläder, både ”under” och ”över”.

Men hon ba: du luktar parfym. *arg*
Och jag ba: tacktack *ironisk*

Ska ni gnälla i morgonrusningen, gnäll på någon annan. Jag är fräsch. Gnäll på de där som varmröker en halv cigg och stoppar tillbaka "den goa fimpen" i paketet. Eller de där som bara står och snorar med öppen mun och oborstade tänder. Ni vet de där som liksom uttrycker ”mobbat barn”. Gnäll på dem. Till exempel.

Och alla ni med allergi/handikapp kan ju ta färdtjänst. Eller permobil.

3 kommentarer:

Donny Hedlund sa...

Meh, man ska ju slänga halvrökta fimpar på marken så att Kilo-Kent, Lisa-från-Farsta och Benke har något att röka när de släpar sig upp från en natts sömn i ett trapphus.

Lena på ekonomin sa...

Just det, man ska alltid tänka på dem som "har det svårt". För det kan ju vara som i les Miserables. att det egentligen handlar om en "god själ" som fallit offer för "olyckliga omständigheter". Och om man ger honom/henne en "ärlig chans" kanske han/hon "bättrar sig" och blir fabrikör och borgmästare. The end.

Donny Hedlund sa...

Nej, det slutar inte där. Sen blir fabrikören/borgmästaren en sån där som gnäller i morgonrusningen. Så det är lite av ett moment 22.