lördag, december 29

torsdag, december 27

Nä, så var det inte

Josef och Maria blev förvisade från Edens lustgård eftersom de väntade barn. Alltså, Jesus.

måndag, december 24

söndag, december 23

Nämen, god jul då!

Nu har "den nya frisyren" växt ut tillräckligt för att glömmas. Rätt bra med hår och sånt som bara ordnar sig med tiden.

I övrigt vet jag inte riktigt åt vilket håll det barkar här i livet. Käpprätt år helvete, I guess.

Jaja. Nu blir det starkvinsglögg. Asså, vad är det för folk och fä som kör på vanlig glögg? Sjuk mycket godare/bättre med stakvins.

måndag, december 17

Borgarjävel!

Man är inte samma person genom livet. Jag tänkte att det skulle vara kul att ringa till mitt artonåriga jag och berätta att tjugo år senare kommer det kännas helt rimligt att köpa en sk toppstjärna till julgranen. För strax över tusen spänn.

Ja, ni läste rätt. En lök/lax för en julgransprydnad. När man kan pyssla ihop en så gott som gratis av kartong och ugnsfolie. Och skänka mellanskillnaden till den här musikhjälpen som gått på radio nu i dagarna. Eller motsvarande. Eller bara beställa världens största shotsbricka.

Jaja. Stjärnan är lika fin som den var dyr. Och det skulle nog mitt artonåriga jag hålla med om.

Eller... *punktpunktpunkt*

fredag, december 14

Frrredagskänslan är en bra känsla!

Nämen då är det jag som kilar hemåt. Ni vet, om man är kvar på jobbet en fredag klockan halv fyra. Då jobbar man över.

Så nu kilar undertecknad iväg och byter till rena lakan och värmer på glöggen. Och ser fram emot del två av "lussandet". Dårå.

Rätt gött med en liten lussekatt eller pepparkaksgumma under täcket! Om man säger.

Hehe. *hehe*

torsdag, december 13

Hela tåget

Rätt gött när man ser trosan genom lucialinnet. Dårå. Men ännu göttigare när man inte ser trosan genom lucialinnet. Om man säger.

Hehe. *hehe*

Förklaring: lucian/tärnan är troslös

onsdag, december 5

Lucköppning

Det blir ingen i år. Julkalender, alltså. Men det finns säkert på andra platser på nätet/internet och i verkliga irl. I guess.

Aja. Det är som det är med det.

tisdag, december 4

Brf och så

Man köper bostadsrätt. Man hamnar i styrelsen. Ni vet, lite sådär ogenomtänkt. Men man har egentligen inget emot det. Man sköter sina ansvarsområden. Man håller sig lite på sin egen kant.

Man ska på föreningsstämma och ba: Ja, det här lär ju ta sin lilla tid. Men resten av styrelsen ba: Nä. Det här ska ju inte behöva ta mer en än halvtimme. Det är ju egentligen bara två punkter som ska kräver omröstning och samtliga medlemmar har ju fått skriftligt underlag att ta ställning till.

Och man ba: ???

Det tog mer än en halvtimme. Just saying.