torsdag, april 30

Valborg och hela den biten

Om man ska göra något speciellt ikväll? Nä, det blir väl det vanliga. Dårå. Man går och kollar på nån stor brasa, sen går man hem och värmer sig. Om man säger.

Hehe. *hehe*

Författarambitioner

Jag vill så förtvivlat gärna skriva en essä/essay. På detta ämne:

Guacamole – tacobufféns gröna guld

Kopparslagare

Man känner av lågkonjunkturen såhär när det är dags för lite teambuilding/firmafest. Igår blev det buffé och bib på kontoret innan det var dags för ”aktiviteter”.

Chefen hade styrt upp bowling och han sopade banan med samtliga. Alltså, han har egna skor. Bowlingskor.

Menhursomhelst. Man fick bekosta sina egna drinkar. Och det verkar ha varit ett bra drag för arbetsmoralen. Samtliga var på plats enligt schema imorse. Vattenkammade och arbetsföra. Närå. Men det känns lite onödigt att komma hit för en halvdag då ingen riktigt är på topp. Alla ba: Jag tar det lite lugnt, smiter tidigare och så.

onsdag, april 29

Armageddon, är det ett d eller två?

Jag svarade fel i ett quiz. Vem är far till Liv Tyler? Och jag ba: Bruce Willis!!! Men det var ju bara i filmen. Roller, skådespelare etc etc.

Fakta: Det är Steven Tyler.

Teambuilding

All systems ”go”, inför eftermiddagens/kvällens aktiviteter. Nu kör vi!

  • skinnkjolen och nya blusen
  • röda läppar
  • cig
  • bjudcig
  • tändare
Nedräkning: 10, 9, 8, 7 etc etc.

Gruppdynamiska övningar

Angående dagens och kvällens aktiviteter. Vaktis har annonserat att det blir förfest/bib på lagret. Dessutom är ena kylen full med öl. Alltså, verkligen full.

Ingen verkar ha något riktigt arbete inplanerat idag. Det här kan gå hur snett som helst. Eller bli alldeles, alldeles underbart.

Puss och kram hälsar Lena på ekonomin!

tisdag, april 28

Minne

Vi hade nån grej i skolan, för hundra år sen, där vi skulle ta reda på vad våra namn betydde. Vi skulle skriva fint och rita. Och berätta inför klassen. Ylva ba: Mitt namn betyder varghona. Och hon tyckte att det var tufft, ända tills lunchrasten då hon blev kallad varghoran av hela skolgården. Inte för att man var mobbare, eller så. Det var så det funkade.

Och fröken ba: Jag är besviken på er. Och vi ba: Men vi måste ha hört fel. *hörde rätt* Och fröken ba: Nu får ni be om ursäkt och ångra er. Och vi ba: Men förlåt så mycket då!

Modeblogg

Den höga midjan är ju som bekant tillbaka på byxor och jeans. Detta känns lite jobbigt eftersom det kan förvandla en hel del bakdelar till ”den långa röven” istället för ”den lilla läckra stussen”. *skeptisk*

Men det är bra också. Nu borde det vara slut på att ofrivilligt få titta ner i folks stjärtskåror om de sitter eller på annat sätt böjer kroppen. *lättad*

Och hörni, det här med att det är dubbelt och delat, det är ju precis som själva baken. Visst blev det en intressant litterär metanivå?

Dagens visdom står Lars von Trier för: Man får ta det goda/gode med det onda/onde.

måndag, april 27

Osexigt

Vad som är "skabbigt"? Tjejer som trashtalkar sin snubbe när han är med. Ni vet bara sådär för att visa hur tajta de är som par. Eller ännu värre, när refererar till varandra som ”min gubbe” och ”min tant”. Och man ba: *men orka*

Radio

Ni missade väl inte helgens höjdpunkt i P1? Mera brännvin – En berättelse om musikern och provokatören Errol Norstedt, som på 1970 och 80-talet blev mer känd under pseudonymerna Eddie Meduza och E. Hitler.

Jag gör en länk. Det här är angeläget.

”Vi passar på att redan här upplysa om att programmet innehåller uttryck som kan verka stötande.”

Kontorsslaveri

Mon dieu. Fyradagarsvecka! Torsdagen är halvdag och onsdagen är inte ens en riktig arbetsdag. Vi har lite teambuilding från och med eftermiddagen. Det blir ”aktiviteter” och mat, samt dryck. Jag vet inte hur det gick till, men på något sätt har jag missat det helt.

Rätt gött. Måndag, tisdag och sen är det hopp och lek.

fredag, april 24

Kul sagt

– Är ni ihop nu, eller?
– Han verkar tro det i alla fall.

Aurafotografering

Jag är helt lugn/harmonisk. Det här är en bra dag. Jag ska iväg på ”en grej” som känns kul. Jag kommer att komma iväg tidigt därifrån. Sen är arbetsdagen/arbetsveckan slut. *helg*

På sant! Jag mår oförskämt bra. Är det våren månne?

Tjena!

Alltså, det självförtroende man hade i tjugoårsåldern, vart tog det vägen? Hela ens existens genomsyrades av en känsla av att man ”var något”, att man var en fantastiskt unik individ och så. Ni vet, lite övermänniska. Jag brukade på fullaste allvar avsluta mina jobbsökarbrev med:

PS Jag rockar i sängen. 4 real. DS
PPS Obs, endast ”hetero”. DS
Alltså jag menade inte allvar som att jag ville ligga, utan ville bara visa att jag hade humor och en skön inställning. Dessutom trodde jag att det skulle gör att jag stod ut ur mängden. På ett bra sätt alltså.

Gissa vad! Det funkade inte så bra.

torsdag, april 23

Barndom

Alltså, när folk berättar om sin ”lite jobbiga” uppväxt och avslutar med: Det har inte skadat mig, i alla fall. Och man ba: Eh, ok. Men, jo, det har det.

Rävsax

En gång försökte en kompis öppna farsans barskåp, när det var FF hos mig. Det skulle han inte ha gjort. Farsan hade gillrat en fälla så att en av flaskorna åkte i golvet vi öppnade skåpet. Han hade riggat en tråd på något sätt. Flaskan drogs med av dörren, åkte i golvet och gick givetvis sönder.

Det var ett sjå för en sjuttonåring att få tag i en helflaska Grants, med typ en tredjedel kvar i, innan helgen var över. Men vi lyckades.

À propos föräldrafritt

Det blev inget RR den där gången, inte vid senare tillfällen heller. Jag var en välartad son. Såpass välartad att farsan slutade skruva ur propparna när jag skulle ha FF. Jag hade fest några gånger, men jag var noga med att städa efter mig. Men inte för noggrant, så att de (päronen) skulle misstänka något.

onsdag, april 22

Proppskåp

Första gången jag skulle få ha FF en hel helg var morsan och farsan lite oroliga att det skulle bli RR i kåken. Och att det skulle gå över styr.

För att förhindra det skruvade farsan ut alla proppar och tog med sig dem. Eller, det var ju inte alla, han lämnade kvar typ två. Så att spisen och varmvattnet skulle funka. Jag skulle få överleva och så, men jag skulle inte få ha roligt.

Det första jag gjorde när morsan och farsan åkt var givetvis att cykla ner till affärn för att köpa nya proppar. Inte en suck att jag skulle våga bo själv en helg, i ett hus utan fungerande lampor.

Förklaring: FF = föräldrafritt, RR = råröj.

Rakade skägget – blev ful

Har jag berättat om snubben som rakade av sig skägget? Inte? Här har ni. Vi hade träffats i fyllan och villan. Han var gullig och söt. Och allt det där. Solbränd, skäggig och kul. Kanske inte mr Right, men just då var han mr Right Now. Ni vet, en liten sommarkatt.

Anyhoo. När vi träffades några dagar senare hade han rakat av sig skägget, och jag ba: *frågetecken*. Och han ba: Jag tyckte att jag såg så sjavig ut. Och jag ba: *frågetecken*

tisdag, april 21

Kvinnor och hormoner

Det är den tiden i månaden för Optimus Prime och, mon dieu, då blir det liksom den tiden i månaden för mig också. Hon ba ryter: Jag är så jävla trött på allt vardagsmeck. Jag vill inte komma hem från jobbet och ställa mig vid spisen och sen diska hela skiten. Och sen dammsuga! Och jag ba: Men hjärtat, jag lagar middagen och tar disken. Och hon ba: Men dammsugningen då? Och jag ba: Det är inte så akut. Och hon ba gråter: Du är så snäll och jag är en sån häxa.

Och jag ba: Jaja, det är ingen fara. Jag svänger ihop lite middag. Och hon ba ryter: Tycker du att jag är en häxa?

Avståndstagande

Man ”går på stan” efter jobbet och man blir typ galen på att det är så mycket miffon överallt och ba: Hallå? Och miffona ba: Vadå?

Först tänker man att det måste var något fel på genpoolen. Sen kommer man på att det lika gärna kan handla om ”sociala faktorer”. Så jag tänkte som så att vi kan väl börja om, rensa ut det dåliga, riva ut det unkna för att bygga något nytt och mycket bättre. Eller? Alltså, inte som värsta Hitler eller så. Men ni vet, göra om och göra rätt.

Anyhoo. Sen tog jag något att äta, och ett glas vitt till det. Då kändes allt bra igen.

måndag, april 20

Uppväxt i landsorten/småstad


Farsan har väl aldrig riktigt varit känd som miljökämpe eller så. Han är väl mer natural born miljöbov. Kör amerikanare, eldar plast, har ”kokplatta” i källaren. Och så vidare.

Men när jag bodde hemma slog han ett slag för en bättre värld genom att bevaka varmvattenberedaren. Han kunde på allvar stå med stoppur utanför duschen för att klocka mig. Han ba: Jahaja. *visade tiden* Och jag ba: Men farsan... Han ba: Vi har den här planeten bara till låns och är det inte kärnkraften så är det ju något annat som måste värma det där vattnet och det ska du veta... Och jag ba: Men farsan... Och då kunde han inte hålla fasaden längre och ba: Nänä, men varmvattnet är inte gratis.

En gång stängde han av varmvattnet mitt i duschen. Men där gick gränsen. Morsan lät honom veta att han levde.

Ja jävlar. Vilket liv det blev.

Favorittryckare

Man kanske är lite barn av sin tid, men det är ganska jämnt skägg mellan I Want To Know What Love Is (Foreigner) och Purple Rain (Prince). Den förstnämnda har ju ett tema som gör hela grejen lite mer ”lättjobbad”, den andra har längden till sin fördel.

Och med längden menar jag utsträckningen i tid.

Mon dieu!

Man trodde att man hade sett allt. Men nu kan man lägga till ytterligare ett synintryck.

Jag tog en stilla öl eller två, på lokal. Vid bardisken satt en ensam man och tittade på film i sin mediaspelare/ipod. Han satt alltså i en bar, med lurar och tittade på sin skärm. Kvällens föreställning: Simpsons. Helt ok val. Klassiker. Men ändå? *konfunderad*

Nu har man sett allt.

lördag, april 18

Aldrig bakfull

Innan läggdags:

  • ipren
  • resorb
  • korv, omelett e.dyl.
På morgonkvisten:
  • kaffe
  • jos
  • en sång på läpparna
Arkiveras i kategorin "Lena tipsar om sånt som är viktigt i livet".

fredag, april 17

Dagens fantasi

Susanne Reuter tittar in till mig och ba: Jag behöver lite hjälp här. Och jag ba: Inga problem! *hjälper*

Hon är ju inte direkt purung. Så det gäller att passa på om/när man får chansen/möjligheten. Dårå.

PS nu tar vi helg *tar helg*

Mobboffer

Jag är ju lite äldre och har sett ett och annat. Både vackra saker och det fulaste fula. Förr i tiden fanns det inte modebloggar och dylikt, så det hände att folk hade på sig vilken outfit som helst. Och då kunde det verkligen se ut som ”hej kom och hjälp mig” på skolgården.

Menhursomhelst. Det här var ett för bra tag sen och på den tiden hände det att man spelade schack på lunchrasten. Alltså, om det regnade och var väntelista till biljardbordet. Och i den åldern var man ju lite dålig förlorare och allt som oftast gick det ut över ”schackbarnen”. Ni vet de där som gick på schackklubb och hade diabetes. Eller glasögon. Eller bara var allmänt ute. De ba: Schack matt! Och jag ba: Va saru saru? Och de ba: Du gick i fällan! Och sen gick det ju som det gick för dem.

Och nu tänker ni er att det är dags för en liten ursäkt. Att man ser tillbaka på sitt liv, sin barndom, och ångrar sig. Men det kan ju ni fetglömma. För jag står fast vid mina beslut och åtgärder. Hade inte de där små miffona flinat åt mig, så hade de sluppit en hel del. Och så var det med den saken.

Facebook ba: Oj!

Och jag ba: Vad hände? Och Facebook ba: Något gick fel.

torsdag, april 16

À propos "kuben"

Sen finns det ju den officiella lösningen. Men då är det inga ramsor inblandade. Tyvärr.

Rubik

Jag fick aldrig till det med "kuben", det blev väl en sida eller två. Om man inte plockade isär den, alltså. Men farsan hävdade att man kunde lösa "kuben" med hjälp av en ramsa. Och jag ba: Abrakadabra?

Närå. Men man måste ju älska den här liraren. Fjorton handskrivna sidor. Inscannade. Klart och betart!

Han ba: Foto-to-roto-ra-toto-fa. Man ba: Va?

Back to school (fantasi)

Man sitter och stavar lite fel, slarvar med grammatik och handstil. Ni vet hur det kan vara.

Då tittar Marika Lagercranz in och ba: Du ser ut att behöva lite hjälp. Och jag ba: Hjälp mig. Och hon ba: Då ska vi se... *hjälper*

Begreppsförvirring

Man sitter och kollar lite på blocket/tradera. Egentligen behöver man inget nytt, utan man kollar mest för att internet börjar ta slut. Ni vet hur det blir ibland på kvällkvisten ibland. Men herregud, aldrig har väl orden unik, klassisk och läcker blivit så misshandlade som i "folks" annonser.

Menhursomhelst. Man plöjer igenom en åker av gödsel för att hitta en taklampa man kanske gillar, men det finns inga mått angivna i annonsen. Så man skickar ett mail/mejl och ber om lite kompletterande uppgifter.

Så får man svaret efter två dagar: Lampan fungerar väl med kontakt och är ca 41 cm i diameter runt om.

Och jag ba: Whatever. *whatever*

onsdag, april 15

Läsartipset

Det är härligt och hela den biten nu när våren kommit och talgoxarna tittar fram. Dårå. Och ni ba: Va? Och jag ba: Talgoxe. In english, please. Great tit.

Alltså, det är för bra för att vara sant. Men det ÄR sant. Hehe. *hehe*

À propos längd

Hur korta var husmödrarna förr i tiden? Jag får stå som en fällkniv om jag ska hacka lök eller utföra dylikt hushållsarbete på "arbetsytorna" i mitt kök.

Eller, snarare: så var det tidigare. För vet ni vad? Nu har jag börjat använda en låda/box för att höja upp skärbrädan. Det fungerar lite som en platåsko, fast utan sko.

Schema:

skärbräda
låda/box
"arbetsyta"

Willow II

Fundering: Var handlar dvärgar sina kläder? Han var från Dalarna. Det kan ju inte vara så att det finns affärer för ”the little people” i varje liten håla. Liksom, finns det i Stockholm?

Och hörni, det här inlägget arkiverar vi i kategorin: underfundiga vardagsbetraktelser.

tisdag, april 14

Willow

Så var då påsken över till sist. Och vilken resa det har varit! Härliga upplevelser, äventyr med gamla och nyfunna vänner. och en massa ägg. Närå, ba skoja. Men jag träffade en dvärg i helgen. Han hade kostym med väst och klockkedja. Alltså, på riktigt. Jag pratade med en livs levande dvärg. Eller han pratade, och jag fick mest koncentrera mig på att inte säga ”dvärg”, ”liten” eller ”putte”. Eller motsvarande.

Och ni ba: Fan vad du var fördomsfri då! Och jag ba: Nej, jag ”träffade” honom inte som ni tror/antyder. Vi stötte ihop på lokal. Och han ville snacka lite. Fattar ni? Snacka lite. Bara prata.

Anyhoo. Sen när vi sen hejdåhejdå klappade jag honom på huvudet. Och det var liksom inte så att jag försökte vara fyndig eller att det var något vi hade skojat om. Jag bara klappade, som om han var ett barn. Eller djur. *skämskudde*

Jag ba: Hejdårå! *klapp-klapp*

Önskelista

Men åååh. Nu glömde man att gå på Marit Bergman i helgen. Alltså, det var ju inplanerat och allt det där. Men så kom något mellan. Inte så att man hade biljett, men ändå.

Menhursomhelst. Marit är vår generations Lill-Babs. Ni vet, ”skön estradör”, kvinnlig och så vidare. Nu ska jag ringa till Sveriges Radio och ba: Hej, jag vill rapportera en spaning, gällande Marit Bergman.

Högtid

Kidzen ba: Det är någon slags helgdag. Allt är stängt. Och man ba: Hörru snorvalp, det är långfredag! Vi högtidlighåller att frälsaren dog på korset för våra synder skull.

Menhursomhelst. Nä, nu glömde jag. *glömde*

fredag, april 10

Långfredag

Att göra/dricka:

  • gå i solen (rosé)
  • lammstek (rött)
  • ostbricka (portvin)
Funkar? Funkar! *funkar*

torsdag, april 9

Au revoir!

Vi fick påskägg på kontoret idag. Riktigt sprängfyllda påskägg. Typ ett halvkilo dåligt lågprisgodis. *slänger*

Menhursomhelst. Halvdag! Nu går jag hem. *går hem*

Sillkung

À propos Göteborg. Dårå.

Update: Den här firren/fisken kan bli elva meter lång! 4 real.

Uppdatering: Bilden är borttagen eftersom vi inte ”hade rätt till” den. Man vill ju göra rätt för sig och vara schysst/juste. Bilden föreställde en sillkung. Det är en sorts fisk.

Göteborg!

Man tänker tillbaka på sitt liv och undrar hur man hamnade här. Närå. Det är inte så att man blivit filosof. Men en grej minns man ju. Om man säger.

Sten-Åke Cederhök drog ett schysst skämt om hur han klappade ”gumman” i baken när han gick till jobbet. Och den dallrade fortfarande när han kom hem. Och man ba: Vilken kvinna!!! Sen kommer det tänkvärda: Beror det på att ”gumman” är stadig/tjock eller att arbetsdagen är kort?

Om man garvade? Någe. Men samtidigt är det ju precis så det (livet) är.

Humorklassiker. Dårå.

onsdag, april 8

Kul historia

Jag såg en gammal gubbe utan huvud. Alltså, han knallade omkring på stan utan huvud. For real. Närå. Men han hade liksom inga nackmuskler så huvudet bara hängde ned och när man såg honom rakt bakifrån så var det som att han inte hade något huvud. Högst upp syntes hans halsduk. Och jag ba: Nu skulle man haft en kamera! Det här går ju inte att återge i ord.

Och ni ba: Vilken värdelös historia! Och jag ba: Men det såg ju så kul ut.

*litterär gestaltning*

Kvinnoideal

Optimus Prime frågar om skådespelerskor. Vilka jag tycker om, och så. Alltså, vilka som är snygga. Och jag tänker mig inte för, sänker garden, talar fritt: Tja ... jag har varit svag för Frances McDormand sen jag såg Fargo, men det är nog egentligen karaktären man gillar. Rollfiguren, alltså. Och Joan Cusack har ju något speciellt när hon ba: it’s a room full och cheese! Och vahettere hon den långa som är hon i Vita Huset vahettere hon C.J. Cregg, men åååh vahttere ... Allison Janney!

Och hon ba: Men ingen av dem liknar ju mig?

Jag får formulera om mitt svar.

Fixa fitta på Facebook?

Alltså, det är helt ok att man letar på nätet efter ”kärleken” och allt det där. Men är det här lagligt? *undrar*

tisdag, april 7

Uppenbar ironi

Ibland när något projekt skiter sig och allt bara kapsejsar, när det krackelerar såpass illa att det inte längre går att ”fixa till”, att det bara är att börja om, då är det bara att skylla på ”invandrarna”.

Men så är det någon som inte är med på noterna. Och Sven-Olle ba: Ja. Precis. Vi har tagit emot alldeles för många. Det är klart att det går åt skogen för nationen. Snart måste vi alla bocka och buga inför profeten. Och jag ba: Nä, alltså... det var jag. Det var mitt fel. Men det är snabbt fixat. *rädd*

Och han ba: Vilket är ditt ursprungsland? När flyttar du hem igen?

Närå. Inte riktigt. Men nästan.

Fortsättning

Det finns ju en hel del annat som är kul på andra språk. Vi kan dra till med ”kattunge”. Dårå. In english, please: ”pussy”.

Man ba: Pussi-pussi, lilla gumman.

Hehe. *hehe*

Biologi

Favoritdjur? Ja det skulle väl vara kaskeloten. Dårå. Och nu sitter ni där framför datorskärmen och ser ut som fågelholkar i nyllet. Ni ba: Kaskeloten? Har det med blåshålet att göra? Och jag ba: Hehe. *hehe*

Närå. Men prova på engelska. In english, please. Sperm whale.

Alltså inte så! Men det är ett kul namn.

måndag, april 6

Mugg/kopp

Man har ”jobbat hemifrån” idag eftersom det skulle komma förbi ”hantverkare” mellan 0800 och 1530. Nu har de varit här och allt ska vara färdigt och klart.

Vi hade en ganska fin dialog, om jag får säga det själv. Jag frågade om de vill ha kaffe eller något. Det ville de inte ha, men den ene ville gärna gå på muggen. Det fick han. Då ville den andre ha en kopp om jag ändå skulle sätta på en panna. Så det löste sig bra.

Jag fortsätter att ”jobba hemifrån” resten av dagen. *jobbar hemifrån*

À propos tvättstuga

Ernie tog med sig bollen till tvättstugan, man träffade ju alltid lite folk där. Det var bara att dra ihop ett gäng och spela basket. Alltså, han tog med så mycket grejer att han glömde att ta med tvätten. Och Bert ba: aaargh...

*classique*

Uppdatering: Bilden är borttagen eftersom vi inte ”hade rätt till” den. Man vill ju göra rätt för sig och vara schysst/juste. Bilden föreställde Ernie och Bert.

Sköljmedel

Jag fick till en tvättid i fredags. Inte direkt någon drömtid, men ändå. Fredag kväll, sju till tio. Men jag gjorde det bästa av situationen och hade laddat upp med lite teveserier och vino. Ni vet, man går ner till tvättstugan och gör sin grej och sen slappar man lite innan nästa arbetsstation. Tvätt, vino, tork, vino, vik, vino, samt strykning med vino. Klart och betart!

Menhursomhelst. När skulle ladda maskinerna kom miffot på trean ner med sin tvättkorge/ikeakasse. Hon ba: Jaha, det var du som hade tagit fredagstiden. Och jag ba: Ja? Och hon ba: Men jag brukar ha den här tiden. Och jag ba: Ja? Och hon ba: Men nu hade jag glömt att boka. Och jag ba: Ja?

Alltså hon stod med sin tvättkorg/ikeakasse och bara väntade på att jag skulle lämna tillbaka ”hennes tvättid”.

fredag, april 3

Hello bib-lovers!

Alldeles nyss var det snöstorm. Men nu är våren här och då kan det ju vara gott med en låda Riesling. Jag vet, det blir ingen riktig kräm i fyllan på 8,5%, men å andra sidan så är det ju skönt med kvalitetsvin.

Ny tid

Men herregud. Vad är grejen men folk/bloggare som lite föraktfullt refererar till ”gammelmedia”? De ba: Det står alltmer tydligt och klart och så att ”gammelmedia” har spelat ut sin roll. Och man ba: Jahaja?

Menhursomhelst. Chefen talade just om ”bloggosverige”. Alltså, for real. Blogg-o-Sverige.

Förklaring: bloggosfären

*mon dieu*

Tjena!

Vi kollar runt lite på nätet, spanar in kollegor/konkurrenter i bloggosfären. Den här veckan har vi forskat bland bloggar i kategorin ”tjej”. Det är rätt kul att alla handlar om

  • smink
  • lightläsk
  • outfit
Obs! Det finns även den frispråkiga som även tar upp mens/toalett.

Närå. Skämt åsido. Kvinnor kan!

G-I, schme-i

Hörni, nu lägger vi av med den här driven/drajven med nyttigare fika. Mörk choklad och nötter/mandlar är helt ok. Men det är ju inte kaffebröd/längd. Det är det inte.

Det var kul/gott ett tag, men nu får det vara nog.

Och hörni, det är inte ett önskemål från min sida. Det är så det kommer att bli. *bestämmer*

torsdag, april 2

Surfitta

Vad är grejen med ”folk”? Man träffar någon avlägsen bekant på ica eller så och ba: Hej. Och ”folk” säger jahejhej, samtidigt som de suckar. De ba: jahejhej *suckar*

Alltså, det är inte så att jag vill träffa ”folk” heller. Men jag håller mig till spelreglerna. Jag hälsar, och så, utan att sucka.

By the way. Värst vad ”folk” ser ut att ha fått hängpattar.

Vår

Man står och tittar på krokus och snödroppe. Till vilken nytta har ni strävat upp ur jorden, upp genom ett smältande snötäcke? Nu står ni där. Blommar och gör er till. Snart vissnar ni, bränns av solen, dör. Multnar. Till vilken nytta?

À propos slaggprodukter/bajs

Alltså, vad är detta? Gör folk "sånt"? Va? *vill inte veta*

Borde jag kontakta/informera Hanna Fridén?

onsdag, april 1

Men vad gör du, kvinna?

Typ halva bekantskapskretsen håller på med detox och fasta. Det ska vara bra för hyn, livet och själen. De ba: Man känner sig ren inombords. Fräsch! Kroppen rensas helt på ”slaggprodukter. Och jag ba: Slaggrodukter? Och de ba: Javisst! Alla slaggprodukter rensas ut.

Alltså, ärligt, finns det något som heter slaggprodukter? I kroppen alltså. Helt ok om man var någon slags metallindustri eller dylikt. Men i kroppen? Är det samma som ”bajs”? Eller?

På lacken (vits)

Jag förstod aldrig egentligen vad den där skolpjäsen handlade om. Men ändå kan jag inte riktigt komma över den. Den dyker upp i huvudet med jämna mellanrum, när jag sitter lite sådär halvt om halvt sysslolös/uttråkad. *jobbar*

Jag var på ”lite besök" hos en ”bekant” i Polen och på något sätt blev jag medlurad till någon slags skolavslutning. Eller dylikt.

Det är ju kul med polska barn som med jämna mellanrum utbrister supski. Eller, det kan vara kul. Om man är på det humöret.

Dagens aprilskämt

Vår i luften! Jag har köpt cykel och susar till jobbet. Det tar lika lång tid som med socialsnöret/tuben, men jag slipper trängas. Och på köpet får jag frisk luft, träning och sunt liv. Jag är helt "cykelfrälst". Visst är det härligt? Ja? Ja! *ja*

  • cykelhjälm
  • cykelhandskar
  • cykelglasögon
Skulle inte tro det va! Cykla till jobbet? Tjena.